Dagbesteding jongeren

Amsterdam

✔ Stabiliteit ✔ Ontwikkeling ✔ Diversiteit

Bij Eigen kracht! Jeugd en gezing kan je terecht voor dagbesteding voor jongeren in Amsterdam. Bij dagbesteding neem je deel aan diverse activiteiten in een begeleidende groep. Deze activiteiten lopen heel erg uiteen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een middag creatief aan de slag gaat, maar het kan natuurlijk ook dat je leert hoe je boodschappen moet doen, hoe je geld moet pinnen of hoe je met het openbaar vervoer kan reizen.

ambulante ondersteuning Eigen Kracht!

Wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op via

Verschillende activiteiten tijdens dagbesteding voor jongeren in Amsterdam

over onze eigen kracht

De dagbesteding voor jongeren in Amsterdam kan bestaan uit verschillende activiteiten voor jongvolwassenen, zoals bijvoorbeeld knutselen, schilderen of andere handwerken. Het kan natuurlijk ook wel eens voorkomen dat er tijdens de dagbesteding voor jongvolwassenen in Amsterdam een leuke en leerzame kookcursus wordt gegeven. Samen gaan we op zoek naar de geschikte dagbesteding die bij jou past. Als je begeleid woont bij ons in Amsterdam kan je deelnemen aan diverse dagbestedingsactiviteiten, maar we bieden deze mogelijkheid ook aan jongeren aan die niet bij ons wonen.

Dagbesteding voor jongvolwassenen

Naast creatieve dagbesteding voor jongvolwassenen in Amsterdam zijn er nog meer leuke dingen te doen voor jongeren. Zo kan je bijvoorbeeld ook aan de slag op een zorgboerderij. Hierbij help je met het verzorgen van de dieren. Ook kan het zijn dat je een handje meehelpt met het tuinieren. Tijdens de dagbesteding leer je niet alleen nieuwe vaardigheden en ontdek je ook niet alleen maar nieuwe dingen, je leert er ook weer nieuwe mensen kennen. Zo kan je je sociale contacten ook opbouwen. Heb je meer interesse in een crisisopvang? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.  

doelgroepen

Benieuwd naar onze dagbesteding? Neem direct contact op!

Ben je benieuwd wat dagbesteding in Amsterdam voor jongvolwassenen voor jou kan bieden? Of heb je misschien wat vragen over dagbesteding voor jongeren in Amsterdam? Wanneer je contact met ons opneemt, helpen wij je graag met het beantwoorden van al je vragen. Stel ze door te bellen naar 020 21 01 922 of stuur een e-mail naar info@eigenkrachtjeugd.nl. Via deze weg kan je ook al vragen stellen over begeleid wonen in Zaandam en Amsterdam.

Eigen Kracht is er voor iedereen die hulp nodig heeft!

We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt. We vinden het fijn als je dan contact met ons opneemt.

Dat kan via info@eigenkrachtjeugd.nl of telefoonnummer: 020 21 01 922

1 Step 1
Stel jouw vraag
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Begeleid wonen Eigen Kracht!
Dagbesteding Eigen Kracht!