Over Onze

Eigen Kracht

Eigen Kracht is er voor iedereen die hulp nodig heeft!

Natuurlijk is het fijn als je je leven op eigen kracht vorm kan geven, dat moet ook het doel zijn. Maar op weg naar dat doel kan je de hulp en begeleiding van Eigen Kracht! Jeugd en Gezin misschien wel heel goed gebruiken. Daarom kan je op deze website zien wie we zijn en wat je van ons kunt verwachten.

“Eigen Kracht!” houdt van verschillen. Verschillen in achtergrond, cultuur en overtuiging zien we als een pluspunt.  We hebben de ervaring en deskundigheid voor het omgaan met deze verschillen. 

We bieden beschermd wonen tot zelfstandig wonen en elke stap daar tussenin. Van school tot dagbesteding en werk. Binnen “Eigen Kracht!” krijg jij de mogelijkheid om door te stromen naar steeds zelfstandiger wonen. “Eigen Kracht!” helpt en motiveert jou om hierin je eigen kracht te vinden om jezelf positief te ontwikkelen. Hierin zijn jouw eigen doelen leidend. Wij begeleiden jou vanuit gelijkwaardigheid. Dat betekent dat “Eigen Kracht!” helpt om je eigen kracht te vinden en daarmee jouw doelen te bereiken

Meer weten? Neem contact met ons op via

Eigen Kracht! werkt samen met

Jongeren Die het Kunnen partner Eigen Kracht!
De Waag partner Eigen Kracht!
Family Supporters partner Eigen Kracht!
Gemeente Amsterdam partner Eigen Kracht!
gemeente Almere partner Eigen Kracht!
gemeente zaanstad partner

Eigen Kracht! is aangesloten bij

Klachtenportaal Zorg

EIGEN KRACHT!

Jeugd & gezin

Een veilige woonomgeving & een goede dagbesteding
Dát hebben jongeren nodig!

* Uit veiligheidsoverwegingen vermelden wij geen adresgegevens. Wij geven u graag een rondleiding op onze drie locaties. Maak hiervoor een afspraak.