Woonbegeleiding

Amsterdam

✔ Stabiliteit ✔ Ontwikkeling ✔ Diversiteit

Ben je op zoek naar woonbegeleiding in Amsterdam? Hiermee helpt Eigen kracht! Jeugd en gezin je graag. Wonen met begeleiding kan een goede oplossing bieden voor iemand die behoefte heeft aan hulp naar zelfstandigheid. Woonbegeleiding kan bestaan uit een vorm van ergens tijdelijk verblijven, of in een vorm van woontraining.

ambulante ondersteuning Eigen Kracht!

Wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op via

Ben je op zoek naar woonbegeleiding in Amsterdam?

verblijf Eigen Kracht!

Bij de woonbegeleiding in Amsterdam krijg je ondersteuning van onze persoonlijke begeleiders. Zij helpen je met het halen van jouw doelen, om zo uiteindelijk weer zelfstandig te kunnen wonen. Wij zijn er voor je wanneer je een aantal uur per week nood hebt aan begeleiding. Ook op psychosociaal vlak en tijdens dagelijkse activiteiten staan wij je bij gedurende het wonen met begeleiding in Amsterdam.

Woonbegeleiding met behulp van onze organisatie

Samen met de begeleiding van onze organisatie wordt er gekeken naar het wonen met begeleiding bij ons in Amsterdam. Uiteraard doen wij alles in overleg met jou, zodat je een fijne manier van wonen met begeleiding in Amsterdam ervaart. Mocht hier behoefte aan zijn, dan kan de begeleiding samen met jou op zoek gaan naar creatieve en andere leuke dagbesteding. Daarnaast kunnen zij ook samen met jou op zoek naar geschikt werk, school. Dit kan je altijd bespreekbaar maken, dan kijken wij meteen wat wij voor jou kunnen betekenen.

doelgroepen

Benieuwd naar onze diensten? Neem contact met ons op!

Heb je zelf ook behoefte aan woonbegeleiding in Amsterdam? Dan willen wij graag samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Naast Amsterdam is het ook mogelijk om woonbegeleiding in Zaandam te krijgen. Hiervoor kan je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@eigenkrachtjeugd.nl of neem telefonisch contact op met het telefoonnummer 020 21 01 922. Ook voor al je andere vragen, zoals bijvoorbeeld over onze crisisopvang, kan je hier terecht.

Eigen Kracht is er voor iedereen die hulp nodig heeft!

We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt. We vinden het fijn als je dan contact met ons opneemt.

Dat kan via info@eigenkrachtjeugd.nl of telefoonnummer: 020 21 01 922

1 Step 1
Stel jouw vraag
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Begeleid wonen Eigen Kracht!
Dagbesteding Eigen Kracht!