Crisisopvang

Amsterdam

✔ Stabiliteit ✔ Ontwikkeling ✔ Diversiteit

Bij Eigen kracht! Jeugd en gezin kan je terecht voor crisisopvang in Amsterdam. Crisisopvang wordt beschikbaar gesteld voor jongeren die plotseling onderdak nodig hebben. Daarnaast kan het ook een goede plek bieden voor iemand die een veilig adres nodig heeft, of wanneer je gewoon even tot rust wilt komen. Wanneer je niet meer kan blijven op je huidige verblijfplaats, helpen wij je graag verder.

ambulante ondersteuning Eigen Kracht!

Wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op via

Crisisopvang voor jongeren in Amsterdam

over onze eigen kracht

In onze crisisopvang voor jongeren in Amsterdam is er 24 uur per dag een begeleider aanwezig voor de jeugd. Daarnaast kunnen de jongeren in de crisisopvang voor de jeugd ook 24/7 terecht bij een gedragsdeskundige. Het huis in Amsterdam waar je tijdens de crisisopvang voor de jeugd komt te wonen, zal je delen met andere jongeren. Uiteraard krijg je hierbij wel je eigen slaapkamer. Voor zover dat nodig is krijg je hierbij passende hulp en begeleiding. Mocht er behoefte zijn aan meer ondersteuning, dan ontvang je ambulante hulp. Ook werken we samen met Veilig Thuis, zodat je alle hulp krijgt die jij nodig hebt.

Tijdelijk ergens anders wonen

Onze crisisopvang is bedoeld voor jongeren in de omgeving van Amsterdam, die door een bepaalde reden niet meer thuis kunnen wonen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de situatie op de huidige verblijfplaats bedreigend of niet prettig is. Tijdelijk ergens anders gaan wonen in een crisisopvang in Amsterdam kan voor de jeugd een fijne en passende oplossing bieden. Wanneer de woonsituatie niet meer ideaal is, kunnen de emoties hoog oplopen. Om even tot rust te komen kan je hiervoor terecht bij de crisisvang voor de jeugd in Amsterdam. Ook kan je bij ons terecht voor persoonlijke woonbegeleiding.

doelgroepen

Behoefte aan een crisisopvang? Neem contact met ons op!

Heb je zelf behoefte aan een crisisopvang of begeleid wonen? Of wil je hier misschien wat meer over weten? Dan mag je hiervoor altijd contact met ons opnemen. Naast de crisisopvang kan je bij onze organisatie ook terecht voor onder andere beschermd wonen en ambulante begeleiding. Ook kunnen we samen met jou op zoek naar een geschikte school, werk of leuke dagbesteding. Hiervoor kan je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@eigenkrachtjeugd.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 020 21 01 922.

Eigen Kracht is er voor iedereen die hulp nodig heeft!

We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt. We vinden het fijn als je dan contact met ons opneemt.

Dat kan via info@eigenkrachtjeugd.nl of telefoonnummer: 020 21 01 922

1 Step 1
Stel jouw vraag
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Begeleid wonen Eigen Kracht!
Dagbesteding Eigen Kracht!