Ambulante begeleiding

Amsterdam

✔ Stabiliteit ✔ Ontwikkeling ✔ Diversiteit

Ben je op zoek naar ambulante begeleiding in Amsterdam? Bij Eigen kracht! Jeugd en gezin bieden wij jou de juiste en passende ondersteuning in het dagelijks leven. Speciaal voor jou gaan we samen op zoek naar de juiste zorg op maat. Op deze manier kan je zelf de regie in handen blijven houden. We doen dit samen, nooit alleen.

ambulante ondersteuning Eigen Kracht!

Wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op via

De beste zorg bij ambulante begeleiding in Amsterdam

over onze eigen kracht

Bij ambulante begeleiding in Amsterdam wordt er als eerste gekeken op welke manier er de beste hulp en ondersteuning geboden kan worden. Hierbij wordt er gekeken naar de huidige situatie en de ernst van het probleem. Alleen op deze manier kan er een passende ambulante hulp, zorg, ondersteuning en begeleiding geboden worden, wanneer iemand bijvoorbeeld zelfstandig gaat wonen in Amsterdam. Daarnaast wordt er ook ambulante hulp en ondersteuning geboden bij het vinden van een passende baan, het opbouwen van een sociaal netwerk, leren omgaan met mentale beperkingen, het opbouwen van een veilige en fijne leefomgeving of bij het ontdekken van nieuwe vaardigheden.

Persoonlijke groei

Bij ambulante hulp en ondersteuning gaan de kracht van de begeleiding van ons bedrijf en cliënt samen, wanneer iemand bijvoorbeeld zelfstandig gaat wonen in Amsterdam. Samen worden er goede afspraken gemaakt, om de juiste begeleiding op maat aan te bieden. Om jou de beste zorg aan te bieden, werken we samen met Veilig Thuis. Onze persoonlijke begeleiding komt bij je langs in Amsterdam voor passende hulp en ondersteuning bij het begeleid wonen. Wij kijken hierbij naar het gehele plaatje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je persoonlijke situatie. Op deze manier komen we erachter waar er nog ruimte is voor verbetering en op welke manier deze verbetering plaats gaat vinden. Zo kan het bijvoorbeeld dat er samen wordt gezocht naar een geschikte dagbesteding, begeleid werk of school. Uiteraard is een combinatie hiervan ook mogelijk, zolang we maar de juiste hulp kunnen aanbieden bij het zelfstandig en ambulant wonen in Amsterdam. Ook als je niet bij ons woont, kun je bij ons terecht voor dagbesteding.

doelgroepen

Heb je vragen? Stel ze direct!

Ben je zelf ook op zoek naar ambulante ondersteuning bij het zelfstandig wonen in Amsterdam? Dan willen wij je graag meer vertellen over ambulant wonen. Hiervoor mag je contact met ons opnemen door te bellen naar 020 21 01 922. Wil je liever mailen? Dat mag ook! Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@eigenkrachtjeugd.nl. Heb je andere vragen voor ons, zoals bijvoorbeeld over een crisisopvang in Amsterdam? Ook hierover beantwoorden we graag al je vragen.   

Eigen Kracht is er voor iedereen die hulp nodig heeft!

We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt. We vinden het fijn als je dan contact met ons opneemt.

Dat kan via info@eigenkrachtjeugd.nl of telefoonnummer: 020 21 01 922

1 Step 1
Stel jouw vraag
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Begeleid wonen Eigen Kracht!
Dagbesteding Eigen Kracht!