Beschermd wonen

Amsterdam

✔ Stabiliteit ✔ Ontwikkeling ✔ Diversiteit

Bij beschermd wonen in Amsterdam kom je bij Eigen kracht! Jeugd en gezin te wonen in een huis met andere jongvolwassenen. Uiteraard heb je hierbij altijd je eigen kamer. Wanneer je bij ons beschermd komt wonen is er 24/7 een begeleider in de woning aanwezig. Op deze manier zorgen we ervoor dat je de juiste hulp en ondersteuning krijgt en dat we altijd voor je klaarstaan.  

ambulante ondersteuning Eigen Kracht!

Wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op via

Beschermd wonen voor jongvolwassenen in Amsterdam

over onze eigen kracht

Wanneer je als jongvolwassene beschermd komt wonen in Amsterdam, dan ga je samen met de begeleiders aan de slag. Samen werk je toe naar een grotere zelfredzaamheid en begeleiding bij het beschermd wonen. Hierbij wordt er gekeken naar een geschikte aanpak, zodat je uiteindelijk niet meer beschermd, maar helemaal zelfstandig kan wonen in Amsterdam. Dit wordt gedaan op zowel praktisch, financieel en psychosociaal gebied. Door middel van wonen met begeleiding werken we aan het vergroten van je zelfstandigheid. Hiervoor werken we ook samen met Veilig Thuis.

Wonen met een persoonlijke begeleider

Bij het beschermd wonen voor jongvolwassenen in Amsterdam krijg je ook een persoonlijke begeleider toegewezen. Beschermd wonen voor de jeugd kan een pittige opgave zijn, dus vandaar dat wij iedereen op deze manier allemaal zo goed mogelijk kunnen helpen. Persoonlijke aandacht speelt voor de jeugd bij het beschermd wonen een grote rol. Zo zorgen we er ook voor dat je niet het gevoel krijgt dat je er alleen voor staat, wanneer je beschermd gaat wonen in Amsterdam.

doelgroepen

Vragen over onze organisatie? Bel ons direct!

Wil je zelf ook beschermd komen wonen met jongvolwassenen in Amsterdam? Of heb je misschien vragen over het beschermd wonen voor de jeugd? Dan vragen wij je vriendelijk om hiervoor contact op te nemen met ons bedrijf. Hiervoor mag je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@eigenkrachtjeugd.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 020 21 01 922. Naast bescherm wonen kan je ook bij ons terecht voor onder andere crisisopvang en dagbesteding voor jongeren.  

Eigen Kracht is er voor iedereen die hulp nodig heeft!

We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt. We vinden het fijn als je dan contact met ons opneemt.

Dat kan via info@eigenkrachtjeugd.nl of telefoonnummer: 020 21 01 922

1 Step 1
Stel jouw vraag
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Begeleid wonen Eigen Kracht!
Dagbesteding Eigen Kracht!